Friday, 25 January 2013

Jiwa Kacau Berakhir............~



Akhirnya sampai jgak. . . . . . !
Apekah . . . . . .  ??
Opcoz la barang2 customer...
Setiap kali submit order authentic item utk customer, hati rasa lega...
Tapi seminggu selepas atau 2minggu selepas submit, mesti ade yang bertanya . . . . .
Hehehehe . .  . . . . risau la 2 kan . . . so saya pon jadi jiwa kacau gak bila customer start bertanya . . .
Bukan ape . . . memang 2 la yang akan dilalui oleh seller2 on9 . . . .
Tapi kalau macam authentic item, memang lambat . . .
So saya cuma kena bersabar, sabar & teruskan bersabar tunggu parcel 2 . . . . .
Sebab barang yang da jalan, tak boleh cancel . . .
So wat2 macam x tunggu . . . kalau tunggu sangat rasa macam lama je . . .
Barang dah sampai, memang horey2 kjap la . . ..  sebab dah selamat sampai . . .
Hilang perasaan jiwa kacau 2 . . . . .

Nak tengok barang2 yang sampai 2 . . . . . ???

tadaaaaa . . . . .  ! ! !





 Ni lah barang2 nye....
yang lepas2 punya ada gak....dalam album kat page fb...
sekarang tunggu parcel lg....
jengjengjengggggg......
barang ape plk lepas ni ......
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Follow La Klau Suka!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ LovelyBoutiqueAlamMayaByDieyaYahya