Friday, 22 February 2013

Lelaki oooohhHHH Lelaki


Coppppp!
Jangan pelik tetiba masuk bab lelaki . . . .

Ape respon kaum Adam lepas baca pasal kes baby ni 


*share gambar dari kawan2 fb

Nak marah pompuan ke laki ? ? 
Ni semua kes cinta monyet . . . i lap u, u lap i . . . 
Dapat baby, tinggal tepi jalan . . .
Baby ni x kenal dunia lg da kena tinggal tepi jalan . . .
Mak nye nak lari jauh mane . . .? pusing2 tempat sama jgak . .

Yang lelaki, jangan gatal2 nak usha anak dara orang. . . .
Yang pompuan pn sama . . .
x payah nak caye sangat . . . .
Jodoh 2 rahsia Allah . . . InshaAllah ada jodoh untuk kita. . . .
Cari lah laki yang boleh bertanggungjawab, boleh jaga kita & hormat orang tua.
*sekadar pesanan . . . yang x suka sila jgn teruskan membaca 



* gambar dari page @Ustaz Azhar Idrus

Lelaki ni nanti kalau dah kawin, mula2 plan nak anak laki dulu . . .
Konon nanti ayah ada geng . . . 
Kesian orang pompuan, duduk dapur sorang2. . . .
Tapiiiiii, kalau anak 1st pompuan, x dapat macam yang si suami nak,
mesti si suami dah plan nak anak no 2, dengan harapan dapat la anak laki . . .
Kalau ada rezeki dapat la apa yang dia nak. . . 
Kalau dah dapat, si suami jangan x nak tolong jaga. . . 
merancang bukan main pandai, menjaga x pandai pulak. . .
Terkontang kanting la orang pompuan nak menjaga sesorang. . . 
Pesanan untuk bakal2 suami, termasuk la bakal suamiku . . . .
Jangan sebelum kawin, ringan tulang, sanggup berkorban, penyayang . . . 
Lepas kawin semua 2 xde lagi. .lepas 2 tau nak anak ramai je. . memang nak kena jotos . . .^_*

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Follow La Klau Suka!

Thursday, 14 February 2013

Pure Marine Collagen



Pure Marine Collagen (PMC) atau dikenali sebagai rumpai laut 
merupakan sejenis makanan tambahan yang tidak ada sebarang campuran
lain seperti ubat-ubatan yg dijual diluar..
Collagen ni juga dah dijadikan dalam pelbagai bentuk & rasa.
Contoh ada yang menjual dalam bentuk serbuk & juga cecair.
Kandungannya juga telah dicampur dengan bahan2 lain...

Ok motif saya update entry ni bukan nak cerita pasal serbuk or cecair..
Saya nak promote cikit Collagen yang saya jual..
Dalam diam, dapat sambutan jugak..
Asalnya mak suruh belikan 1packet je sebab dengar mak cik2 yang makan 2 
semua sihat2..Bak kata mak beli jus mahal2 pn sama je.. 
2 mak request collagen.. Nak testing katanya...

So dengan rela hati saya pn oder la untuk mak...
Memang x tengok pn macam mane rupa collagen 2..
Mak yang masak sendiri.. Dah ciap masak baru saya tengok, macam agar-agar.
Selang bape hari, mak pulak buat testimoni... Collagen 2 ok...
sakit pinggang dah kurang..

Nak tengok collagen 2....?


Ni yang kering....
nak basuh dulu....


Ni lepas rendam, tapi baru 3jam rendam...
Collagen ni nk kena rendam 1 malam...
** macam mee laksa kan...

Dalam proses memasak.....
Nampak x daun pandan?
Collagen ni cuma campur dengan daun pandan je...
xde campuran lain...

Ni dah siap masak....
Order untuk semalam 13/2/2013
** yang ni agak pekat cikit...

Ok 2 jela entry hari ni....
Nak promote 2 je....
kalau nak beli boleh inbox @ whatsapp saya 0133752692
kalau nak borong sila inbox saya berapa kuantiti yang anda mahu...
minimun 10packet...






Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Follow La Klau Suka!

Wednesday, 13 February 2013

VelogGer Ku sUnyi....~



Hye kaki velogger (blogger)!
Musim cuti, on9 pon kekadang je kan..
Maklum la, sibuk makan limau..~
Hahahaha.. selagi ada, makan jela...

Diam x diam, dah bulan 2..
Pejam celik, tup2 nanti dah bulan 3...
Pejam celik lagi, dah bulan 4.... @_@
Semoga pejam celik 2 dapat la kita jumpa lagi..

Cop !
Ni bukan nak cerita pasal kisah hidup...
Ni nak bagitau pasal FB page...
Barang ape yang admin admire sangat kan...
Kalau boleh ape yang saya promote, 2 lah yang saya suka...
Hehehehe....koyak poket...~

Kalau yang penah oder 2...
Promote2 lah dengan member...
Return customer yang sentiasa support, thanx sangat2!
Kepercayaan yang anda beri & kerjasama yang anda beri sangat2 dihargai...

Nak tengok x theme color untuk name card Lovely Boutique

flower polka dot pink mix green!

Ok lepas 2 belek2 gambar, baru prasan tudung baru sama warna macam name card!
Kebetulan....~
Tapi ni macam soft pink... Part hijau memang terang habis!


bawal with floral blazer by Lovely Boutique




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Follow La Klau Suka!

Copyright @ LovelyBoutiqueAlamMayaByDieyaYahya