Wednesday, 13 February 2013

VelogGer Ku sUnyi....~



Hye kaki velogger (blogger)!
Musim cuti, on9 pon kekadang je kan..
Maklum la, sibuk makan limau..~
Hahahaha.. selagi ada, makan jela...

Diam x diam, dah bulan 2..
Pejam celik, tup2 nanti dah bulan 3...
Pejam celik lagi, dah bulan 4.... @_@
Semoga pejam celik 2 dapat la kita jumpa lagi..

Cop !
Ni bukan nak cerita pasal kisah hidup...
Ni nak bagitau pasal FB page...
Barang ape yang admin admire sangat kan...
Kalau boleh ape yang saya promote, 2 lah yang saya suka...
Hehehehe....koyak poket...~

Kalau yang penah oder 2...
Promote2 lah dengan member...
Return customer yang sentiasa support, thanx sangat2!
Kepercayaan yang anda beri & kerjasama yang anda beri sangat2 dihargai...

Nak tengok x theme color untuk name card Lovely Boutique

flower polka dot pink mix green!

Ok lepas 2 belek2 gambar, baru prasan tudung baru sama warna macam name card!
Kebetulan....~
Tapi ni macam soft pink... Part hijau memang terang habis!


bawal with floral blazer by Lovely Boutique




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Follow La Klau Suka!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ LovelyBoutiqueAlamMayaByDieyaYahya