Wednesday, 20 March 2013

Cuaca & Selera . . .



Ok serius panas . . . . Kalau zaman skolah dulu cakap macam ni, mesti ade yang jawab 
" ala , ni baru panas dunia . . . . "
Jangan cakap x penah la kan . . . . x baik menipu . . . heheheeeeee . . . . 
 Kalau cuaca macam ni , memang terbayang2kan air sejuk jela . . . .
Tapi , ade jugak yang x boleh minum ais time cuaca panas . . elok2 x sakit kepala , kang terus pening2 . .. 
Nak kemas malas , nak tido x boleh , nak air sejuk jela . . . . .please2 
Dalam kepala dah terbayang macam2 . . . cool blog ! ais jelly ! abc ! cendol !

Paling best , cendol la . . . .
Orang2 Jb mesti penah makan cendol MD.ZAIN . . . 
Kalau x penah , ce try cari . . .
Peberet shaye cendol jagung ! nyummy2 . . . .**ais kurang , cendol lebih baru kawww
Zaman skang semua senang je , nak makan cendol tapi x nak duduk kat kdai . . 
Boleh2 . . .  sebab cendol MD.ZAIN ni dah ade kiosk . . 
Cawan ala2 cool blog 2 . 
Harga pon berbaloi la . selalu saya order cendol jagung , RM2 . 50 . . rase nak beli 10 . .
Sedap pon boleh tahan jugak . . memang x rugi lah .

Kalau g jalan2 2 , nampak cendol MD.ZAIN , g serbu ok . . .
Try skali mesti cari lagi . .


 ** gambar dari google , sebab slalu beli x sempat sampai rumah dah habis . .

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Follow La Klau Suka!

Friday, 15 March 2013

Wedding Oooohhh Wedding ~

Ok motif title post macam 2 ? ? ?

Hahahahahaha . . . . . Saje je 2 . . . . .
Entry kali ni nak cite pasal wedding keluarga2 terdekat . . . . 
Happy u all . . . . ! ! ! Makan nasi minyak free , sape x nak . . . .
 Standby baju jela . . . . Nak standby baju , kena standby $$$$$ jugak . . . . 
So kena la keje keras cari $$$$$

Kebetulan tengah bz macam ni idea datang mencurah2 , so terus ambik pen & kertas , lukis jela . . . .
Sejujurnya , bukan bidang saya melukis2 ni . . . . Menulis pon x cantik , ni kan lagi melukis . . .
Hahahahaha. . . . . . Tapiiiiiiii siap jugak baju 2 . . . Dah selamat pakai pon. . . . 
Gambar x sempat ambik . . . . ~ tunggu jela post akan datang . . .

Jemputan yang pertama dah selesai . . . .
End March jemputan yang kedua pulak . . . .
**Yang nak naik pelamin ni mesti dugdap2 kan . . . . .

Nak share cikit gambar masa g jemputan yang pertama hari 2 . . .. 
   Date : 1 / 03 / 2013
Location : Melaka

                                                               
Sesi merenjis



En.tunang saya melayan "tol" 


Ni pon time kena "tol"


Sebelum berarak . . . calling2 dulu . . .
** Ni semua adik beradik en.tunang saya . . . yang jadi pengantin 2 adik dia . . 


Ok 2 jela  . . . .  nak tengok gambar lain, sila view kat fb saya hokey . . . . 
Tunggu jemputan lagi 1 . . . Yeeeeeha. . . . . !




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Follow La Klau Suka!

Copyright @ LovelyBoutiqueAlamMayaByDieyaYahya