Friday, 15 March 2013

Wedding Oooohhh Wedding ~

Ok motif title post macam 2 ? ? ?

Hahahahahaha . . . . . Saje je 2 . . . . .
Entry kali ni nak cite pasal wedding keluarga2 terdekat . . . . 
Happy u all . . . . ! ! ! Makan nasi minyak free , sape x nak . . . .
 Standby baju jela . . . . Nak standby baju , kena standby $$$$$ jugak . . . . 
So kena la keje keras cari $$$$$

Kebetulan tengah bz macam ni idea datang mencurah2 , so terus ambik pen & kertas , lukis jela . . . .
Sejujurnya , bukan bidang saya melukis2 ni . . . . Menulis pon x cantik , ni kan lagi melukis . . .
Hahahahaha. . . . . . Tapiiiiiiii siap jugak baju 2 . . . Dah selamat pakai pon. . . . 
Gambar x sempat ambik . . . . ~ tunggu jela post akan datang . . .

Jemputan yang pertama dah selesai . . . .
End March jemputan yang kedua pulak . . . .
**Yang nak naik pelamin ni mesti dugdap2 kan . . . . .

Nak share cikit gambar masa g jemputan yang pertama hari 2 . . .. 
   Date : 1 / 03 / 2013
Location : Melaka

                                                               
Sesi merenjis



En.tunang saya melayan "tol" 


Ni pon time kena "tol"


Sebelum berarak . . . calling2 dulu . . .
** Ni semua adik beradik en.tunang saya . . . yang jadi pengantin 2 adik dia . . 


Ok 2 jela  . . . .  nak tengok gambar lain, sila view kat fb saya hokey . . . . 
Tunggu jemputan lagi 1 . . . Yeeeeeha. . . . . !




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Follow La Klau Suka!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ LovelyBoutiqueAlamMayaByDieyaYahya