Sunday, 15 September 2013

Melayu Mudah Lupa


APE MASALAH POST KALI NI . . . ? ?
Macam mintak kena marah je letak title macam 2 ? ?
Ape2 jelah Jemah . . . ~ 
Tak ada kena mengena dengan orang lain .
Tuju khas untuk diri sendiri yang makin hari makin pelupa . .

Benda kacang pon tak boleh ingat .
Mayb sebelum ni memang jenis tak suka logout .
Konon nak senangkan keje , bila on9 click je , nanti terus keluar .
Memang style la sangatkan . .

Kali ni, click je dia mintak email & password . .
Dengan confident masukkan email & password . .
Sekali dia reject la . . .
** dalam hati " ok mayb 2 password web lain kot "
Try password lain pulak !! 
Reject lagi . .
Try lagi !! 
Try semua password yang terlintas kat dalam kepala ni .
Semua password dah try . .
Tapi still x boleh login .
Jiwa kacau dah masa 2 sebab nak reset password by email pon tak boleh .
Lebih 10x try tak boleh , nak marah laptop x boleh .
Marah diri sendiri jela sebab cuai .
Sebelum ni dah penah kena dah pon .

Mood hari 2 macam dalam gambar ni lah
stress double2

Jawapan last " ok redha jela "
Tak boleh update blog lagi . Biar jela blog 2 beku tanpa bertuan .

Tapiiiiiiiiii hari ni dengan tak sengaja tangan ni click link blog ,
try lagi masukkan password .
Sengal x sengal sangat lah kan . .
part email 2 ada tersalah sikit .
Sebab 2 tak boleh . . . .!!!!
Try beribu kali pon takkan boleh lah sebab part email ada yang salah .

So kali ni untuk mengelakkan masalah2 kacang macam ni jadi lagi ,
terus save semua . . yang pasti senang nak cari . .
simpan lah dalam diari ke , fon ke , tak pon ketas2 kecik selit kat wallet .


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Follow La Klau Suka!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ LovelyBoutiqueAlamMayaByDieyaYahya